14 Νοε 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Νάξος, 8-11-2010
Η επικεφαλής και οι υποψήφιοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», που στηρίχτηκε από το ΚΚΕ, ευχαριστούμε όλους εκείνους και εκείνες που για πρώτη ή για μια ακόμη φορά μας επέλεξαν, μας ψήφισαν και μας εξέλεξαν στο δήμο.
Θεωρούμε ότι συνέβαλαν αποφασιστικά στο θετικό πολιτικό μήνυμα τόσο στο εθνικό όσο και στο τοπικό επίπεδο που ανέδειξε η εκλογική μάχη.
Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους υποψήφιους φίλους και συνεργαζόμενους και τους απλούς δημότες που με ανιδιοτέλεια και επιμονή  αγωνίστηκαν για την επιτυχία του σκοπού μας.
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι. Γνωρίζουμε  ότι  μεγαλώνουν αποφασιστικά οι ευθύνες  μας.
Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα και έξω από το δήμο  να συμβάλουμε  
¾    στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση,
¾    στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε τα χειρότερα,
¾    για την επίλυση τοπικών προβλημάτων, αλλά και
¾   για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα να απελευθερώσει λαϊκή δυναμική, να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.
Προεκλογικά δηλώσαμε ότι εμείς είμαστε καθαροί, δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ούτε κρυβόμαστε πολιτικά πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δε θεωρούμε τους ψηφοφόρους κτήμα κανενός. Τέλος είχαμε ενημερώσει από την αρχή για τη στάση μας στις επαναληπτικές εκλογές.
·        Καλέσαμε και καλούμε και τώρα τους ψηφοφόρους μας καθώς και εκείνους που δεν μας ψήφισαν αλλά κατανόησαν και έβγαλαν συμπεράσματα από τις μετεκλογικές δηλώσεις των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, δεν αλλάζουν ρότα και στηρίζουν τους ντόπιους στις επαναληπτικές εκλογές να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό την επόμενη Κυριακή.
  Αυτό δεν σημαίνει παθητικότητα, δεν σημαίνει ουδετερότητα. Σημαίνει ότι δείχνουμε την πραγματική διέξοδο, που έχει ανάγκη ο τόπος.
Ο λαός αποφάσισε στις 7/11/2010. Ο εγκλωβισμός στην επιλογή του ενός από τους δύο την επόμενη Κυριακή είναι αχρήστευση της προηγούμενης ψήφου του και οπισθοδρόμηση. Ας  ρυθμίσουν μεταξύ τους το συσχετισμό. Εμείς ας κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι μόνο θα  ανοίξει ο δρόμος για την κοινωνική, λαϊκή επομένως και την τοπική ευημερία.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου